Om 3D Huset

Stol på vår kunnskap til faget med å generere fotorealistiske bilder av alt fra tegninger på en serviett til plantegninger fra arkitektkontorer.

Hvorfor vi er din perfekte partner.

Vi ser ikke på oss selv som en bedrift, men som en partner. Vi hjelper våre kunder med å skildre drømmene sine fotorealistisk og å utvikle en bedre følelse av prosjektene deres. Å finne ut nøyaktig hva kundene våre ønsker og deretter realisere det er hovedmålet med arbeidet vårt. Opprømmelsen som ubevisst gjenspeiles i våre kunders øyne er en sann belønning.

3D Huset står imidlertid ikke bare for en nær kundeopplevelse, men også for høyeste kvalitet. Vi lever opp til våre kvalitetsstandarder gjennom konstant utvikling og optimalisering av vår kompetanse. Vi ser oss selv i en bransje som er gjenstand for konstant endring og teknologisk fremgang.

Vi omfavner denne fremgangen med vår fleksibilitet til å kontinuerlig utfordre arbeidsprosesser og tilpasse dem til endrede omstendigheter.

Sammen med vår samarbeidspartner UMBER kan vi levere hele opplevelsen, fra ide til ferdig visualisering på alle digitale og tradisjonelle flater.

For oss er kundetilfredshet vår høyeste prioritet. Vi oppfyller dette kravet ved å dedikere oss individuelt til hvert prosjekt og få frem det beste for kunden. Vi er klare til å bryte ny mark og tilbyr ubegrensede muligheter til våre kunder.

Noen av våre kunder som vi har hatt gleden av å jobbe med.

Hva våre kunder sier